Skoči na glavno vsebino

MAT 30 – Linearna funkcija

Avtor: | 22.05.2020 | Nekategorizirano

Lep pozdrav

 

 OPOZORILO. Tisti, ki še nimate ocene pri matematiki v drugi konferenci, ali pa ste prejeli negativno oceno, boste od 27. in 29. maja pridobili ustno oceno. Ocenjevala bova: Merila za sredino, kombinatorično drevo, verjetnost, P in V stožca. Bodite pripravljeni. Nekateri pa boste nagrajeni tudi za delo na daljavo.

 

 POSEBNO OBVESTILO. Naslednji teden prinesite v šolo zvezek in Delovni zvezek številka 5. V prvih urah bomo ponavljali snov, ki ste jo obravnavali na daljavo in jo tudi ocenjujemo. Imejte pripravljena morebitna vprašanja o tej snovi.

30. naloga – zadnja na daljavo

V tej uri si bomo ogledali, kaj je linearna funkcija, kaj je smerni koeficient in kaj začetna vrednost, ter kako linearno funkcijo zapišemo na različne načine. Izgleda komplicirano. Pa ni. Najprej si oglejte VIDEOPOSNETEK1 in VIDEOPOSNETEK 2, kjer je vse zelo natančno prikazano. Ko boste končali z ogledom posnetka, pa v delovnem zvezku 3, rešite naloge na straneh 20 in 21. Poslikajte in pošljite. V primeru, da česa ne razumete, vprašajte po elektronski pošti.

Nalogo oddajte pravočasno.

Pri delu ti želiva veliko uspeha

še 000

Vesna in Ivan

Tekmovanja

  • Ni tekmovanj

SIO 2020

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju.

Turizmu pomaga lastna glava - raziskovalna naloga

Dostopnost