Skoči na glavno vsebino

OCENJEVANJE

Avtor: | 04.06.2020 | Nekategorizirano

GLASBENA UMETNOST – ocenjevanje

Pri GLASBI boste pridobili še eno oceno. Na izbiro imate 2 možnosti. Izberi tisto, za katero veš, da jo boš najbolje opravil. Možnosti sta naslednji:

1.Če ti bolj leži ritem in lastna glasbila si zbereš igranje na lastne instrumente. Nauči se gibov po posnetku Radetzky marš . Za ocenjevanje se nauči le do 1 minute in 5 sekund. Za ocenjevanje je pomembno doživeto, pravilno izvajanje, pravočasno menjavanje gibov in skladnost z glasbo, samostojnost in natančnost.

2. Če nisi preveč izvajalsko usmerjen, naredi miselni vzorec o ROMANTIKI. To je snov, katero smo že pisno preverjali in jo prej dobro utrdili z učnimi listi. Miselni vzorec naj vsebuje vse pomembne značilnosti, ki smo jih obravnavali pri glasbi. Za ocenjevanje je pomembno, da zajameš glavne glasbene značilnosti romantike in da je miselni vzorec pregleden. Prilagam ti eno od možnosti, da si boš lažje predstavljal, kaj bi želela v miselnem vzorcu.

!!NE POZABI!! Nalogo za ocenjevanje je potrebno narediti do srede, 10. 6. za 8. B in do četrtka, 11. 6. za 8. A. Ker imaš cel teden časa, mi obvezno pošlji ne elektronski naslov ali pridi do mene v šoli (preden oddaš končni izdelek), kako ti gre, kje imaš težave, če ti kaj ni jasno, kaj ne razumeš, če potrebuješ pomoč ipd. Povratne informacije so zelo pomembne, da na dan ocenjevanja ne bo problemov pri uri.

Tekmovanja

  • Ni tekmovanj

SIO 2020

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju.

Turizmu pomaga lastna glava - raziskovalna naloga

Dostopnost