Skoči na glavno vsebino

Enota My Day – 1. ura

Avtor: | 23.03.2020 | Nekategorizirano

Dragi učenci!

Upam, da ste vsi v redu, pazite nase, uživate v “počitnicah”, a da ste hkrati pripravljeni tudi na šolsko delo.

V naši prvi uri na daljavo si najprej poglejte pesmico o uri, ki jo zagotovo že vsi poznate – kliknite na povezavo v oklepaju oziroma jo vtipkajte v google (https://www.youtube.com/watch?v=HGgsklW-mtg).

Poglejte si še en posnetek, kjer lahko ponovite tudi dele dneva in aktivnosti, ki jih čez dan počnemo (https://www.youtube.com/watch?v=Ev4C-kcbSVw).

Sledi naj ogled še mojih dveh “filmčkov”, ki sem ju malo za hec in malo za res posnela prejšnji teden v naravi (na žalost mi je takrat prikazalo posnetek tako, kot da so urini kazalci na slikovnih karticah zrcalno obrnjeni, tako da je prvi posnetek bolj pozdrav vsem, kot pa kaj drugega, a si vseeno poglejte, da boste videli, da ste bili že prejšnji teden v mojih mislih 😉 z drugim posnetkom pa z mano v mislih ponovite ure, nato pa si izberite vsaj 3, jih narišite v zvezek in zapišite čas (What’s the time? It’s _______).

Pregledali bomo, ko se zopet vidimo v šoli, za kakšna koli vprašanja pa sem vam na voljo na e-pošti: teja.stepisnik1@guest.arnes.si.) Linki do mojih posnetkov:

Ps. Ne pozabite: past = minute čez uro, to= minute do ure, 15min čez=quarter past, 15min do=quarter to, 30min čez= half past

Se beremo 🙂

Tekmovanja

  • Ni tekmovanj

SIO 2020

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju.

Turizmu pomaga lastna glava - raziskovalna naloga

Dostopnost