Skoči na glavno vsebino

Opozorilo

Avtor: | 30.03.2020 | Nekategorizirano

Pozdravljeni, začel se je nov, drugi teden šole na daljavo. Začetniške težave smo bolj ali manj uspešno premagali in danes bomo spet začeli s polno paro.

Bi vam pa najprej napisala obvestilo, ki sem ga prvi teden nekaterim pozabila in zato se opravičujem. Torej:

  • Za vse vaje in naloge, ki vam jih dam, mi, prosim, pošljite povratno informacijo na mail: koronagakrona@gmail.com v roku dveh ali treh dni. Ob sobotah in nedeljah mailov ne sprejemam, posebno še, če se niste oglasili cel teden, ob koncu tedna me pa zasujete s pošto.
  • Če česarkoli ne razumete, me, prosim, vprašajte. Lahko preko zgoraj navedenega maila, še rajši pa imam, če me za pomoč kontaktirate preko messengerja (GBF grozote). Če ga nimate, lahko prosite starše, če lahko uporabite njihovega.
  • Velja za fiziko: ne pošiljajte mi samo rezultatov. Čisto nič me ne zanimajo. Prvič, vem, kakšni so in drugič, če ne bi vedla, bi si jih lahko pogledala v rešitvah. Mene zanima samo to, če znate reševati naloge. To je bistvo.
  • Dragi moji, za vas je dobro, da se naučite. Zaradi mene lahko tudi rešitev preplonkate od sošolca oz. ga prosite zanjo. Ampak, to NI znanje. Ga boste pa (znanje, namreč) maja in junija presneto potrebovali. Imate idealno priložnost, da snov zares »zakapirate« – vsakemu posebej bom razložila, če boste hoteli – ampak ne na vprašanje: Nič ne razumem. Če se (na)učite, boste tudi vedeli, ČESA ne razumete. In to potem vprašate.

Ok, to bi bilo vse. Ostanite zdravi, imejte se fino, kolikor se le da (in da se kar precej 😉 ) in – se beremo.

Tekmovanja

  • Ni tekmovanj

SIO 2020

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju.

Turizmu pomaga lastna glava - raziskovalna naloga

Dostopnost