Skoči na glavno vsebino

PONEDELJEK, 1. 6., TOREK, 2. 6.: PONAVLJANJE

Avtor: | 01.06.2020 | Nekategorizirano

Dragi sedmošolci, pozdravljeni!

Danes se vam še zadnjič oglašava prek spleta in vam pošiljava gradivo še za zadnji dve uri (ponedeljek in torek). Dolgotrajno in za nekatere tudi mučno učenje na daljavo se končuje. Komaj čakava, da se v sredo  zopet vidimo v šolskih klopeh. Upava, da vi tudi.

Obveščava vas, da sva vaše spise že popravili in skupaj ocenili. Ocene pa boste izvedeli šele v šoli, ko jih bova lahko vsakemu od vas s pomočjo kriterijev tudi utemeljili.

 

RAZUMEVANJE UMETNOSTNEGA BESEDILA  (ponedeljek, 1. 6. )

Prejšnjo uro ste s pomočjo DZ odgovarjali na vprašanja povezana z vsebino črtice Dobro jutro, ki jo je napisal Prežihov Voranc.

Danes morate nalogo dokončati in odgovoriti na vsa vprašanja, če seveda tega že niste naredili. Zopet (najbrž že stotič) vas opozarjava, da pazite na pravopis, ki je zelo pomemben (vejice, pike na koncu povedi, velika začetnica …).

Nato pa si preberite zapis o pisatelju ter na spletu poiščite še nekaj podatkov o njem, predvsem njegovo pravo ime ter ga zapišite v DZ poleg njegovega psevdonima.

 

PONAVLJANJE (torek, 2. 6.)

Zadnjo uro pred našim srečanjem „v živo“ pa preglejte vaše delo in napišite tisto, kar ste slučajno pozabili, spregledali, namerno izpustili …

V sredo pa želiva, da vse vaše potrebščine (DZ, literarno mapo oziroma zvezek, v katerega ste pisali) prinesete v šolo, kjer bomo skupaj pregledali naše delo.

Veseliva se srečanja z vami. 😊

učiteljici Nataša in Marjana

Tekmovanja

  • Ni tekmovanj

SIO 2020

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju.

Turizmu pomaga lastna glava - raziskovalna naloga

Dostopnost