Skoči na glavno vsebino

UBE5 – Naslovnica

Avtor: | 05.05.2020 | Nekategorizirano

Spoštovani učenci.

5. naloga

V tej uri boste spoznali kako v dokument vstavimo naslovnico. Videli boste, da je postopek zelo enostaven. Na kartici VSTAVI poišči in klikni na NASLOVNICA, nato izberi željeno obliko že pripravljenih naslovnic. Ko se ti bo prikazala naslovnica, na njej uredi podatke (naslov, leto, datum, ime in priimek, slika…). Naslov naloge je SADJE, ostale podatke pa poznate. V primeru, da ste izbrali naslovnico, ki nima slike, jo dodajte. Če slika je jo spremenitev ustrezno (SADJE).

Ko končate z vnosom naslovnice, je potrebno še posodobiti kazalo vsebine in kazalo slik, saj so se številke strani verjetno spremenile. To naredite s preprostim klikom na kazalo. Nad kazalom se pojavi okno z napisom POSODOBI KAZALO, kliknete nanj, zopet se pojavi okno, kjer boste izbrali POSODOBI SAMO ŠTEVILKE STRANI in pritisnili V REDU.  To naredite z obema kazaloma. Kazali sta se tako posodobili in vaša naloga je končana. Shranite dokument.

NAMIG: V primeru, da še niste rešili 1. 2. 3. in 4.  naloge, to storite najprej.

Ko boste rešili nalogo, morate datoteko shraniti. Na moj elektronski naslov pošljite sporočilo, da ste nalogo končali. Ne pozabite priložiti datoteke UBE-ime in priimek. Nalogo pošljite najkasneje do petka, 8.5.2020. V primeru nejasnosti prav tako pošljite sporočilo z vprašanjem.

Veliko uspeha pri delu

PRIMER NASLOVBNICE

Vaš učitelj

Tekmovanja

  • Ni tekmovanj

SIO 2020

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju.

Turizmu pomaga lastna glava - raziskovalna naloga

Dostopnost