Skoči na glavno vsebino

7TIT1,2, – Rože iz odpadne embalaže

Avtor: | 26.03.2020 | Nekategorizirano

Spoštovani učenci!

PA ZAČNIMO Z MALO SMEHA

Jure, kaj pa pomeni ta kraval v dnevni sobi? je vprašala mama. “Dedek uči očka, kako se naredi moja domača naloga.”

 

1.NALOGA

Zdaj pa zares. Glede na to, da imaš škatlo za tehniko verjetno v šoli in da se letos pri tehniki pogovarjamo o umetnih masah, boš danes izdelal izdelek iz odpadne plastične embalaže (plastične steklenice). Poleg praznih plastičnih steklenic boš potreboval tudi flomaster, škarje, lahko tapetniški nož, lepilo (po možnosti pištola za vroče lepilo (če jo imaš doma, NE KUPUJ)) in pa barve. Pri delu bodi pozoren na svojo varnost.

Najprej si na spletni strani Youtube oglej razne videoposnetke z navodili za izdelavo rož iz odpadne embalaže (predlagam ti, da v iskalnik na Youtube vpišeš npr. PLASTIC BOTTLE CRAFT IDEAS FLOWERS EASY). Ko boš našel idejo za izdelek, si pripravi material in orodje, premisli, kako boš izdelek izdelal (lahko si narišeš skico) in začni z izdelavo. Bodi čimbolj kreativen. Če potrebuješ kakšen nasvet, poprosi svoje starše ali pa mi pošlji e-mail. Pri delu ti želim veliko uspeha.

.

 Svoj izdelek slikaj in mi ga najkasneje do petka, 3.4.2020, pošlji na moj elektronski naslov (sliki daj ime 7TIT1_imepriimek). Če elektronskega naslova še nimaš poglej navodila.

Tvoj učitelj

Tekmovanja

  • Ni tekmovanj

SIO 2020

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju.

Turizmu pomaga lastna glava - raziskovalna naloga

Dostopnost