Skoči na glavno vsebino

MAT5 – Površina in prostornina 3-strane piramide

Avtor: | 30.03.2020 | Nekategorizirano

Moja hči se v šoli obnaša kot pri zobozdravniku! “Kako to misliš?” “Nikoli noče odpreti ust!”
OBVESTILO -Vaše delo redno spremljamo in vas moramo za delo, ki ste ga opravili tudi pohvaliti (o tistih, ki pa ga ne opravljajo, pa kdaj drugič). -V prvem tednu smo, upam, prebrodili vse začetne težave in upamo, da nam bo delo v prihodnje bolje steklo. -Predvsem vas opozarjamo, da natančno preberete navodila za delo in se jih tudi držite. -Naloge opravljajte po urniku. -Za vas smo dosegljivi VSAK DAN V TEDNU od 8.00 – 14.00. Na vaša vprašanja in sporočila v popoldanskem in nočnem času ne bomo odgovarjali. -V primeru da nalog ne morete opraviti, sporočite. -Bodite zdravi, ostanite doma.

5. naloga

Lep pozdrav. Odpri REŠITVE nalog o površini in prostornini 4-strane piramide in natančno preglej ter popravi svoje rešitve (Za tiste, ki ste oddali kviz vem, da jih ni veliko, za ostale pa ?). Če ti kaj ni razumljivo, sporoči NA POMOČ, učitelji pa ti bomo pomagali. Nato se loti današnje naloge

V tej uri boš ponovil računaje površine in prostornine 3-strane piramide. (Pri odpiranju povezav uporabi tipko CTRL, da se ti povezave odprejo v novem oknu.)

Naloge najdeš na tej POVEZAVI. Rešuj jih v zvezek. Pomagaj si tudi z delovnim zvezkom, i-učbenikom in OBRAZCI. Pri delu lahko uporabljaš kalkulator. V primeru težav piši NA POMOČ ali pošlji e-mail.

Ko boš končal svoje odgovore sporoči preko KVIZA

Pri delu ti želim veliko uspeha.

Tvoj učitelj

Tekmovanja

  • Ni tekmovanj

SIO 2020

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju.

Turizmu pomaga lastna glava - raziskovalna naloga

Dostopnost