Skoči na glavno vsebino

Nagrajenci Safe.si natečaja 2022/23

Avtor: | 27.05.2023 | Novice, Potepanja, Predmetna stopnja, Tekmovanja, Ustvarjamo

V četrtek, 25. maja 2023, so na Kongresnem trgu v Ljubljani razglasili zmagovalce Safe.si nagradnega natečaja za osnovno šole, ki je bil posvečen problematiki vplivu interneta na dobro počutje uporabnikov. Na natečaju je sodelovalo 319 učencev in 49 mentorjev z 29 šol.

Natečaj je bil razdeljen v tri kategorije glede na triletja v osnovni šoli. Tako so v prvem triletju ustvarjali različne kreativne izdelke, v drugem triletju stripe in v tretjem triletju kratke poučne video filme, vse na temo vpliva interneta na dobro počutje.

Komisija, ki so jo sestavljali sodelavci Safe.si, je pregledala vse prejete izdelke in izbrala najboljše. Njihovi avtorji so prejeli medalje in manjše nagrade ter obiskali Hišo iluzij. Zaradi večjega števila kakovostnih izdelkov se je komisija odločila, da v vsaki kategoriji podeli po dve tretji mesti.

Tudi učenci izbirnega predmeta FILMSKA VZGOJA: Lučka Jazbec, Maša Kralj, Ela Brina Sikili, Urh Pertinač Baš in Brina Jež so sodelovali v natečaju za tretje triletje in osvojili ODLIČNO 2. mesto za video »Bodi, kar si«. ISKRENE ČESTITKE!

 

Vsi nagrajeni izdelki >>

Povabili so nas na posebno doživetje v Ljubljano. Ogledali smo si Hišo iluzij, na Kongresnem trgu je potekala podelitev nagrad, nato paše sprehod ter prigrizek v parku Tivoli.

 

Tekmovanja

  • Ni tekmovanj

SIO 2020

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju.

Turizmu pomaga lastna glava - raziskovalna naloga

Dostopnost