Skoči na glavno vsebino

Ocenjevanje in analiziranje

Avtor: | 22.05.2020 | Nekategorizirano

GLASBENA UMETNOST – 8. ura

Danes je potrebno oddati nalogo za ocenjevanje. Imeli ste 3 možnosti:

1.Dobro se nauči peti pesem Kapljica veselja. Video posnetek tvojega petja pošlji na moj elektronski naslov tanja.bozicek-simnovcic@os-toncke-cec.si  do 22. 5. 2020. Za ocenjevanje je pomembna samostojnost, pravilnost, natančnost in nadzor nad izvajanjem.

2. Če ti bolj leži ritem in lastna glasbila si zbereš igranje na lastna glasbil ob Vivaldijevi Pomladi (5. učna ura dela od doma). Ustvariš svoj ritem na lastna glasbila (plosk, tlesk, udarec z nogo, udarec po kolenih, udarec po prsih ipd.) ob glasbi na spodnjem posnetku.

Video posnetek pošlji na moj elektronski naslov tanja.bozicek-simnovcic@os-toncke-cec.si do 22. 5. 2020. Za ocenjevanje je pomembno doživeto, izvirno izvajanje, smiselno zaokrožene celote (a del, b del), samostojnost in natančnost.

3. Če nisi preveč izvajalsko usmerjen, naredi miselni vzorec o srednjem veku in renesansi. To je snov, katero smo že pisno preverjali in jo prej dobro utrdili z učnimi listi ter danes še s kvizom. Miselni vzorec slikaj in pošlji na moj elektronski naslov tanja.bozicek-simnovcic@os-toncke-cec.si do 22. 5. 2020. Za ocenjevanje je pomembno, da zajameš glavne značilnosti obeh obdobji in da je miselni vzorec pregleden. Prilagam ti eno od možnosti, da si boš lažje predstavljal, kaj bi želela v miselnem vzorcu.

!!!! NE POZABI!! Za vse, ki imate še kakšna vprašanja (v zvezi z ocenjevanjem, pošiljanjem filmčkov, ali povsem nekaj drugega …), pa sem vam danes na voljo kadarkoli po elektronski pošti in na ZOOM videokonferenci od 8:15 do 9:00. Vabila ste vsi prejeli včeraj popoldne na elektronske naslove.

Današnja naloga je zelo preprosta in zabavna. Zapleši po videoposnetku Just Dance na skladbo I don’t care in poskušaj čim bolj slediti videu. 🙂

Tisti, ki še niste oddali nalog jih še uspešno opravite, vsi skupaj pa uživajte v vikendu.

 

 

 

 

Za kakršnakoli vprašanja, pogovore, dileme, razprave o glasbi sem tebi ali tvojim staršem na voljo na tanja.bozicek-simnovcic@os-toncke-cec.si.

Tekmovanja

  • Ni tekmovanj

SIO 2020

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju.

Turizmu pomaga lastna glava - raziskovalna naloga

Dostopnost