Skoči na glavno vsebino

PONEDELJEK, 23. 3.: OBNOVA PREŠERNOVE ROMANCE TURJAŠKA ROZAMUNDA

Avtor: | 23.03.2020 | Nekategorizirano

Dragi učenci, pozdravljeni!

Pouk bo od danes naprej potekal na daljavo. Upava, da boste pridno reševali naloge ter na drugačen način, kot ste ga vajeni, ponavljali, utrjevali ter tudi spoznavali novo snov.

Pri reševanju nalog bodite natančni in če naletite na kakšno težavo, vprašanje pošljite na najin elektronski naslov (marjana.eberlinc@os-toncke-cec.si in natasa.pisek@os-toncke-cec.si ). Z veseljem vam bova odgovorili.

Učenci, ki nimate doma potrebščin, si lahko pomagate z DZ: Od glasov do knjižnih svetov 8 v elektronski obliki, naloge pa lahko rešujete v kakšen zvezek, ki ga imate doma.

Na spletni strani  https://www.irokus.si/  sledite navodilom.

Postopek prijave/registracije:

  1. Na izbranem portalu kliknite na gumb Prijava.
  2. Če ste že uporabnik portala, vnesite svoj e-naslov in geslo ter sledite navodilom. Če na portal dostopate prvič, kliknite na polje Nimam še uporabniškega računa in vnesite zahtevane podatke. Tako se boste registrirali in ustvarili uporabniški račun.
  3. Na portalu iRokus.si gradiva v svojo iZbirko dodate s klikom na gumb Dodaj brezplačna gradiva – izberite DZ: Od glasov do knjižnih svetov 8.

Priporočamo uporabo brskalnika Mozilla Firefox.

 

NAVODILA ZA 1. URO POUKA NA DALJAVO:

Danes s pomočjo DZ v literarno mapo (ali na list, ki ga boste kasneje v šoli vstavili v mapo) napišite obnovo Turjaške Rozamunde. Pazite, da ne boste spreminjali vsebine.

 

Želiva vam vse dobro, ostanite zdravi.

učiteljici Marjana in Nataša

Tekmovanja

  • Ni tekmovanj

SIO 2020

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju.

Turizmu pomaga lastna glava - raziskovalna naloga

Dostopnost