Skoči na glavno vsebino

POZDRAV NAŠEMU MESTU in LIKOVNA RAZSTAVA

Avtor: | 01.06.2018 | Dogodki

V četrtek, 31. 5. 2018, so učenci naše in Glasbene šole Trbovlje izvedli tradicionalno prireditev Pozdrav našemu mestu. Že več kot dve desetletji v čast občinskemu prazniku pripravimo promenadni koncert pred osrednjo proslavo ob trboveljskem občinskem prazniku.

Znova smo dokazali, da imajo učenci radi naše mesto, saj je bil koncert res izvrsten.  V zgornji avli Delavskega doma so učenci s petjem, plesom in glasbo  popestrili uro pred proslavo. Gledalci smo bili deležni otroškega optimizma, veselja in ponosa, kar smo nagradili z močnim aplavzom.

Tradicijo in ljubezen do mesta spodbujamo in vzgajamo tudi v šolah in taki trenutki so zelo pomembni, saj lahko občani vidijo, da se v šolah postavljajo zametki korenin, ki mlade spodbujajo, da ostanejo v našem mestu. Paziti pa je potrebno, da teh korenin kdo ne preseka … Otroci so naša prihodnost, v katero je potrebno vlagati in si včasih vzeti čas, postati, prisluhniti in jim dati priznanje za dobro opravljeno delo.

Ob tej priložnosti smo v zgornji avli Delavskega doma Trbovlje pripravili tudi razstavo likovnih del učencev OŠ Tončke Čeč. Na ogled bo do 8. junija 2018. Vljudno vabljeni.

Tekmovanja

  • Ni tekmovanj

SIO 2020

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju.

Turizmu pomaga lastna glava - raziskovalna naloga

Dostopnost