Skoči na glavno vsebino

Praznično vzdušje na OŠ Tončke Čeč

Avtor: | 13.12.2022 | Nekategorizirano, Ustvarjamo

Zakorakali smo v praznični december in pred prihajajočimi božično-novoletnimi prazniki je praznično podobo dobila tudi naša šola. Učenci so s pomočjo učiteljev okrasili svoje učilnice ter v avli  postavili novoletno jelko. V prijetnem vzdušju potekajo priprave na naš prihajajoči novoletni sejem, ki bo 15. 12. 2022 od 17. do 18. 30 ure v avli šole  (v času skupnih govorilnih  ur).

Lahko si boste ogledali in izbrali raznovrstne izdelke učencev  ter s prostovoljnimi prispevki obogatili naš šolski sklad, s pomočjo katerega  pomagamo učencem, da lahko gredo v šolo v naravi, ekskurzije in obiskujejo različne dejavnosti. Letos pa na prazničnih stojnicah ne bodo samo izdelki naših učencev, ampak bomo svoje izdelke ponujali tudi delavci šole.

Naše izdelke vam bomo predstavili in ponudili tudi na božično-novoletnem Trbouskem turističnem pl′cu, ki ga zopet organizira Turistično društvo Trbovlje.

Pridite in se prepričajte, kako ustvarjalni smo bili. Da pa se boste lažje odločili za obisk v šoli ali pred DDT, si lahko nekaj izdelkov učencev in delavcev šole ogledate na spodnjih fotografijah.

Tekmovanja

  • Ni tekmovanj

SIO 2020

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju.

Turizmu pomaga lastna glava - raziskovalna naloga

Dostopnost