Skoči na glavno vsebino

Preverjanje znanja – 8. razred – rešitve

Avtor: | 26.03.2020 | Nekategorizirano

GLASBENA UMETNOST – 1. ura

Se še spomniš, kaj smo delali nazadnje pri glasbi? Pisali ste preverjanje znanja iz obdobja ROMANTIKE. Ker vam popravljenih testov žal v tej situaciji nisem mogla vrniti, vam  prilagam rešitve. preverjanje 8.r – rešitve

  1. Prosim, da si dobro pregledate rešitve.
  2. Skušajte se spomniti, kaj smo delali pri praktičnem delu pouka. Kaj smo igrali, poslušali, gledali? Kje vse v testu najdete povezave, kaj se ponavlja?

Prosim, če mi na mojo elektronsko pošto tanja.bozicek-simnovcic@os-toncke-cec.si javite (vi ali vaši starši), da ste rešitve pregledali v odgovor pa boste dobili tudi rezultate vašega preverjanja.

Za konec vam prilagam odlomek iz opere Traviata, (napisal jo je romantični skladatelj G. Verdi) v izvedi skupine ljudi imenovane Flash Mob, za katere je značilno, da izvedejo svoj nastop nepričakovano na javnem mestu. Pomislite, kako bi se vi počutili, če bi na primer v City Centru v Ljubljani začeli ljudje iz vseh strani peti in plesati? Bi vam bilo všeč, bi vas pritegnilo, mogoče motilo, bi odšli stran? https://www.youtube.com/watch?v=4kJt2CRzCYE

 

Za kakršnakoli vprašanja, pogovore o glasbi sem tebi ali tvojim staršem na voljo na tanja.bozicek-simnovcic@os-toncke-cec.si.

Tekmovanja

  • Ni tekmovanj

SIO 2020

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju.

Turizmu pomaga lastna glava - raziskovalna naloga

Dostopnost