Skoči na glavno vsebino

Prigarali smo do konca

Avtor: | 13.06.2018 | Predmetna stopnja

Konec šolskega leta pomeni tudi zaključek dela krožkov, v katerih učenci razvijajo svoje posebne interese. Na Osnovni šoli Tončke Čeč je skupina devetošolcev »Podjetni otroci« delovala že od njihovega sedmega razreda, ko jih je mentorica Zvezdana Lamovšek iz Gimnazije in ekonomske srednje šole pritegnila v program podjetniških krožkov, ki jih sofinancira Občina Trbovlje.

V tem času so strli precej podjetniških orehov, sodelovali z različnimi podjetniki, obiskovali sejme in delavnice tudi izven domačega kraja, izdelovali izdelke ter jih predstavljali na različnih prireditvah. Učili so se komuniciranja, vztrajnosti, odgovornosti in se preizkušali v timskem delu. Pripravili so različne samostojne projekte in večkrat priskočili na pomoč tudi pri šolskih.

Pridobili so pomembne veščine za življenje – zato, da si bodo upali imeti svoje želje in da jih bodo znali uresničevati po svoje. Želimo jim veliko uspeha in se veselimo septembra, ko se bo krožkom pridružila nova generacija radovednih in kreativnih otrok.

Tekmovanja

  • Ni tekmovanj

SIO 2020

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju.

Turizmu pomaga lastna glava - raziskovalna naloga

Dostopnost