Skoči na glavno vsebino

S projektom TPLG »rajdamo« TRajBi

Avtor: | 04.04.2023 | Nekategorizirano

V četrtek, 30. 3. 2023, smo se devetošolci, ki sodelujemo v projektu Turizmu pomaga lastna glava  (TPLG), udeležili otvoritve sezone kolesarjenja z električnimi kolesi TRajBi. Prireditev je potekala v mestnem parku pri občini Trbovlje. Na stojnici smo predstavljali naš turistični produkt, ki vključuje tudi mestna kolesa TRajBi. Na tem dogodku smo se pripravljali na glavni del tekmovanja, ki se bo odvil v bližnji prihodnosti. Tako smo lahko videli, kaj bi lahko še izboljšali, dodelali oziroma kako bo videti naša stojnica na tekmovanju.

Obiskovalci prireditve so se lahko pri naši stojnici prijavili na vodeno krožno pot s kolesi TRajBi in prevozili del poti DULINA.

Dogodek v parku se nam je zdel zelo zanimiv, saj smo pri tem spoznali tudi prostovoljce iz ZMŠT, ki so se udeležili naše krožne poti. Sicer je ta dan kar močno pihalo, a nas to ni preveč oviralo. Včasih je odletel kakšen list oziroma letak, a smo vseeno uspešno predstavili naš projekt in zastopali našo šolo, pri čemer nas je pohvalil tudi župan.

Obiskovalci so bili najbolj navdušeni nad našimi VR očali, s katerimi so lahko podoživeli naše kolesarske turistične poti. Nekateri so se preizkusili tudi s kolesom sreče, odgovarjali na vprašanja in osvojili simbolične nagrade.

Zapisali: Tamara Ostojić in Tinkara Visinski

 

Tekmovanja

  • Ni tekmovanj

SIO 2020

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju.

Turizmu pomaga lastna glava - raziskovalna naloga

Dostopnost