Skoči na glavno vsebino

Spletna oddaja v živo za starše: Vzgoja za internet

Avtor: | 01.02.2019 | Obvestila

Kdaj? 5. februarja ob 18.00.

Kje? Na https://safe.si/safesi-videi/pogovor-za-starse-vzgoja-za-internet .

Spletnega nasilja med otroki in najstniki je veliko. Najboljša preventiva je vzgoja otrok v smeri, da nasilja ne izvajajo in se znajo pred njim zaščititi. Na Safe.si so se odločili, da na dan varne rabe interneta, ki bo v torek 5. februarja staršem priskočijo na pomoč z informativno spletno oddajo v živo z naslovom Vzgoja za internet.

V njej se bo Maja Vreča z dr. Albertom Mrgoletom, psihologom, sociologom, družinskim terapevtom, Imago partnerskim terapevtom in pravnim strokovnjakom dr. Benjaminom Lesjakom pogovarjala o temah, ki so za starše zanimive in pomembne. V pogovoru se bodo dotaknili primernega časa, da se otroci srečajo s sodobno tehnologijo, varovanja zasebnosti, pomanjkanja empatije pri otrocih in najstnikih, objavljanja posnetkov na družabnih omrežjih, zaščitniški vlogi staršev in problematiki spletnega nasilja.

Oddaja se bo začela ob 18:00 in se zaključila ob 18:50. Vabimo vas, da si jo ogledate v živo preko https://safe.si/safesi-videi/pogovor-za-starse-vzgoja-za-internet ali pa si posnetek kasneje ogledate spletnem mestu Safe.si. Med oddajo bodo tudi sprejemali vprašanja staršev preko Twitterja in na izbrana ob koncu tudi odgovorili.

Več informacij o dogodku na https://safe.si/safesi-videi/pogovor-za-starse-vzgoja-za-internet .

Tekmovanja

  • Ni tekmovanj

SIO 2020

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju.

Turizmu pomaga lastna glava - raziskovalna naloga

Dostopnost